Mijn Ervaring

Ik heb zélf jarenlang gewerkt als stafmedewerker personeelszorg in het onderwijs. En ik weet dus waar jij op dagelijkse basis mee te maken hebt. Een paar voorbeelden van zaken die ook míj voortdurend bezighielden:

  • Telefoontjes van directeuren dat ….. weer uitgevallen is
  • Dat grip op het ziekteverzuim eigenlijk nog een ‘ondergeschoven kindje’ is op veel scholen, wat veel geld kost en tot onnodig lang uitval kan leiden
  • Of er wel voldoende inspanningen zijn geleverd bij langdurig ziektetrajecten in het kader van de van de Wet verbetering Poortwachter
  • Dat het voortdurend een uitdaging is om het ziekteverzuim onder het landelijk gemiddelde te krijgen en te houden
  • Dat er steeds meer leerkrachten last krijgen van de werkdruk in het onderwijs
  • Dat onderzoeken hoe de organisatie nu ‘gezonder’ kan worden een uitdaging blijft

 

MvanBeieren 012 1

Mijn passie: coachen!

Mijn arbeidsverleden is redelijk divers. Ik kon het nooit langer dan 2 jaar bij een werkgever uithouden. Ik raakte snel verveeld. Tót het moment dat ik dus bij mijn laatste werkgever, een stichting in het basisonderwijs, in aanraking kwam met mijn passie! Ik ging aan de slag als stafmedewerker personeelszorg. En na diverse coachopleidingen gevolgd te hebben mocht ik vanaf 2008  leerkrachten en ook directeuren gaan coachen. Wat een feest! Ik vond het zó leuk dat ik gestopt ben met mijn werk in dienstverband en eind 2015 mijn eigen bedrijf ben begonnen. Vanaf het begin klopte het. Ik doe werk dat heel erg goed bij me past en dat werkt door in alles. Heel blij ben ik als óók mijn cliënten weer helder krijgen wat hun passie is en welke stappen ze mogen zetten om meer kwaliteit van leven te ervaren.   

Wie ben ik?

Zoals ik als persoon ben, zo run ik ook mijn bedrijf. Vol enthousiasme, humor, warmte, krachtig, praktisch, concreet, liefdevol confronterend en prikkelend. Een uitspraak die bij mij en mijn werkwijze past is die van Ghandi: ‘Wees de verandering die je in de wereld wilt zien’.

Ik geef veel maar ik verlang ook veel. ik benoem wat benoemd moet worden, speel open kaart, heb geen angst om mezelf kwetsbaar op te stellen, heb niet zoveel met oppervlakkigheden, luister héél goed naar wat je nou eigenlijk écht zegt (you can run but you can’t hide), ik kan prikkelend zijn, ik laat je (vaak met humor) in de spiegel kijken, wijs je op je eigen verantwoordelijkheden en indien nodig  geef ik je een zetje.

Ik ben zeer betrokken en bevlogen en mijn grootste uitdaging in ons traject is om jou weer vol enthousiasme, blij en relaxed de deur uit te zien gaan. Een stap dichter bij je droomdoel en je droomleven! 

Verder ben ik moeder van twee prachtige dochters, partner, dochter, vriendin, zus, tante en baasje van onze lieve hond Boy.  Ik ben dól op lezen, yoga, de natuur, verre reizen maken én…… voor hazelnoot slagroom punten van onze plaatselijke banketbakker kun je me ’s nachts wakker maken.